Eurea Oy on kulttuurialan asiantuntijaorganisaatio, joka toimii konserttitoimistona ja  agentuurina sekä tarjoaa konsultointipalveluita. Sen on perustanut kolme nuorta kulttuurivaikuttajaa jälleenrakentamaan kulttuurikenttää koronapandemian jälkeen.

Me Eureassa haluamme taiteilijan keskittyvän omaan taiteelliseen työskentelyynsä sekä antaa parhaan mahdollisen tuen taiteilijana toimimiseen. Haluamme helpottaa yleisön ja taiteen kohtaamista ja samalla nostaa taiteentekijöitä esille. 

“Intohimonamme on luoda uutta taiteen ja kulttuurin kentälle.”

Kristian Saarinen

Kristian Saarinen

Toimitusjohtaja
0400 441 292
kristian@eurea.fi

Kristian on kokenut tuottaja ja muusikko. Hän on työskennellyt taiteen parissa yrittäjänä jo vuodesta 2018. Kristianin oma taiteellinen työskentely painottuu urku- ja kirkkomusiikin puolelle.

Aurora Visa

Aurora Visa

Luova johtaja
040 841 5946
aurora@eurea.fi

Aurora on kokenut järjestötoimija ja toiminut lisäksi monipuolisesti erilaisissa tehtävissä pedagogiikan, kouluttamisen sekä kulttuuriorganisaatioiden parissa. Auroran oma taiteellinen toiminta keskittyy kansanmusiikin ja kansallissoittimemme kanteleen ympärille.

Johannes Pessi

Johannes Pessi

Asiakkuusjohtaja
0400 702 645
johannes@eurea.fi

Johannes on kokenut järjestötoimija, joka on toiminut eri kulttuuriorganisaatioissa ja kerryttänyt kokemusta viihdealalla taiteilijana sekä tuottajana. Johanneksen oma taiteellinen toiminta keskittyy klassisen laulutaiteen ympärille.

Toi­min­taam­me oh­jaa­vat

Laatu

Ammattimainen työnjälki on meille tärkeä asia. Jokainen tarjoamamme palvelu räätälöidään ja toteutetaan sinun toiveidesi mukaan.

Osaaminen

Eurealla tunnetaan kulttuuriala ja ihmiset. Meillä on laajat yhteydet Suomen taiteilijoihin ja pystymme järjestämään konsertteja ympäri Suomea.

Intohimo

Eurealla työskentelevät intohimoiset kulttuurialan moniosaajat. Meillä on yhteinen tahto kehittää kulttuurikenttää niin yleisön kuin esiintyjänkin näkökulmasta.

yhteydenottopyyntö

Voimme ottaa sinuun yhteyttä!

Toiveesi mukaan soitamme tai laitamme sähköpostia sinulle mahdollisimman pian yhteydenottosi jälkeen.

Postiosoite: Piispanristi 2 A 33 02200 ESPOO

Puhelin: 040 252 2005

Y-tunnus: 3234965-3

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen kuulet tapahtumistamme ensimmäisenä!